Bewertungen von Saigon Caphé Amstelveen

Neue Beurteilungen

5.0
Sjarief
10 September 2023

De medewerker was niet op de hoogte van de bestelling en vroeg om een 2de betaling terwijl de bestelling al klaar lag op de counter en reeds betaald was per App.. dus een betere communicatie is wel op zijn plaatst.

Karin Kooiker
13 Juli 2023

Was erg teleurgesteld over de kwaliteit van het eten. Had voor mijn gasten o.a. het gerecht met buikspek besteld. Zat echter voornamelijk vlees in. Saté’s waren aangebrand en klein. Gemengde schotel met garnalen vlees kip vond ik ook geen succes. TĂ© kleine garnalen. Zoet zure vis gerecht was goed. Ik heb de kwaliteit bij jullie vestiging op het Gelderlandplein als kwalitatief veel beter ervaren en had al twijfel om bij jullie te bestellen vanwege een eerdere ervaring, maar vanwege de afstand naar mijn huis toch gedaan. Mijn bestelling kostte € 83.-. Veel te duur voor wat het voorstelde. Jammer. Hartelijke groet, Karin Kooiker 0297764982

Leslie
22 Juni 2023

Heerlijk

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Rudi Affourtit
16 Juni 2023

Uitstekende kwaliteit tegen redelijke prijzen.

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Nawidjaja
27 April 2023
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt :)! Groetjes, Team Saigon Caphe Amstelveen

Claire
6 April 2023

Heel erg lekker vaker hier besteld en iedere keer weer geweldig

Antwort von Saigon Caphé

Beste Claire, Bedankt voor je bestelling en mooie review :)! Groetjes, Team Saigon Caphe Amstelveen

DB
19 Januar 2023

Eten was weer heerlijk! We kregen wel heel veel saus en heel weinig saus per bakje (zonde vanwege de moeite, verspilling en plastic). In de comments hadden we een verzoek gedaan om servetten en stokjes/bestek erbij, helaas zat dat er niet bij.

Antwort von Saigon Caphé

Beste DB, Bedankt voor jullie bestelling & feedback. Excuses voor het ontbreken van bestek. Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar amstelveen@saigoncaphe.nl? Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

S de blauw
17 Januar 2023

Heerlijk!. Alles prima verzorgd.merci. Misschien een tip om op de doosjes met verschillende gerechten het nummer vh gerecht te schrijven. Kunnen we het beter uit elkaar houdenđŸ˜‰đŸ‘đŸ»

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor jullie komst & fijne feedback. Hopelijk tot gauw weer, Team Saigon Caphé Amstelveen

DB
26 Oktober 2022

Grote bestelling geplaatst om af te halen. Was snel klaargezet, supervriendelijke bediening (werd vooraf gebeld met hoeveel ik de bestelling kwam ophalen en er werd meegelopen om alles in de auto te zetten). Smaak was heerlijk!

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling & mooie woorden! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Roos
15 Oktober 2022

Erg lekker

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling & review! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Samir
10 Oktober 2022

Eten was top alleen 45 minuten wachten op eten dat besteld was

Antwort von Saigon Caphé

Hi Samir, Bedankt voor je bestelling, feedback & geduld :)! We zijn blij dat het eten heeft gesmaakt sturen je apart nog even een mailtje toe. Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

Rudi
19 September 2022

Uitstekende service en goed eten.

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling & mooie woorden! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Jimmy
16 September 2022

20 min gewacht op eten wat allang klaar was.

Antwort von Saigon Caphé

Hi Jimmy, Bedankt voor je bestelling! Wat vervelend dat je langer hebt dan verwacht. Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar amstelveen@saigoncaphe.nl? We horen graag van je. Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Viresh
24 August 2022

top service!

Antwort von Saigon Caphé

Thank you for your order & review :)! Team Saigon Caphé Amstelveen

Albert Hsu
23 August 2022

Food is tasty.

Antwort von Saigon Caphé

Thank you so much! Team Saigon Caphé Amstelveen

Rudi Affourtit
21 Juli 2022

Bestelde maaltijden stonden op tijd klaar en zijn van uitstekende kwaliteit. Complimenten.

Antwort von Saigon Caphé

"Bedankt voor de bestelling & mooie woorden! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen"

Minnes
8 Juni 2022

Food was really disappointing. No other customers in the shop when i picked up the ordered food. Then you should expect to get all perfect food! Food was cold before i got to my parked car, while waiter said it was ready only 2 mins before pick-up. đŸ™ˆđŸ€·đŸŒâ€â™€ïž Ordered fried softshell crab, but really soaked in OLD fat, so there was no taste to the original flavour. Had to dispose one of the crabs while it was no cheap starter. Not my style to do so. 😌 Husband had cha siew main dish, which was overcooked without any crunch. Extra ordered veggies were great though he told me. â˜ș In addition we ordered 2 rolls. Very plain, like home made, could have been from anywhere. Banana coconut custard for dessert. Well
 it was my husbands childhood nightmare, like semolina pudding. Sorry to say so, but in the start the restaurant opened it was fairly ok to me, but to pay over € 50,- for the above order, I felt very disappointed and sad for an empty restaurant that could have cooked the stars from he

Antwort von Saigon Caphé

Dear Minnes, Thank you for your order & feedback. We are sorry to read that it was not as expected and apologize for the inconvenience. We will send you a separate e-mail. Team Saigon Caphé Amstelveen

Amber
11 Mai 2022

Altijd lekker jullie Pho. Eerste keer dat ik het afhaalde, echter is er niet naar mijn opmerking bij de bestelling gekeken. Hierdoor kreeg ik een ingrediënt er wel bij terwijl ik dit niet wilde. Overigens zit er heel veel noodles bij, echt téveel, heb de helft in de Pho gedaan.

Antwort von Saigon Caphé

Hi Amber, Bedankt voor je bestelling en review :)! Onze excuses dat er niet goed is gekeken naar de bestelopmerking, we nemen de feedback me een onze verbetering. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Leung van der Poel
2 April 2022

Slechte communicatie van de dame bij de balie, we waren er 1 minuut voor 18.00 voor een order van 18.00 vanuit Haarlem. Ze vraagt naar onze naam en hoe ze ons kon helpen. Vertelde dat we eten kwamen ophalen met naam en tijdstip van ophalen. Oja is bijna klaar ik heb het zien staan. Vervolgens na 10minuten vraag ik naar de status. Ja is bijna klaar zegt ze weer. Hoezo zegt ze dat als weer 10 minuten later we niks krijgen???? Ze loopt ook continu naar de keuken. Ik vraag haar dus kan je dan vragen hoe lang het nog duurt? Ik sta met mijn auto aan de overzijde met 3 maanden oude neefje en mijn ouders die thuis met een gedekte tafel zitten te wachten. Ja ga ik vragen. En komt niet meer terug en blijft bij de keuken staan. Vervolgens komt ze terug en zegt de sorry het gaat langee duren, de wok is uitgevallen en dat zegt ze ook tegen een andere meneer die al stond te wachten voor ons. En dan komen er 3 tassen gebracht door Ek medewerker dit is de order van de website. Dus ik vraag van Leung v

Antwort von Saigon Caphé

Beste Leung, Bedankt voor jullie bestelling. Wat vervelend om te lezen dat het dit keer niet is gegaan zoals verwacht, onze excuses hiervoor. We sturen apart nog even een berichtje hiervoor. Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Jeroen
19 MĂ€rz 2022
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling & review! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Benno Freriks
22 Februar 2022

Ontzettend lekker en vers

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling & mooie woorden! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Iwan Mannoesingh
22 Januar 2022

Eten was niet wat ik Saigon Caphe gewend ben voor de crisis. Prijs / kwaliteit was het niet in evenwicht. Lams was helemaal niet mals.

Antwort von Saigon Caphé

Hi Iwan, Bedankt voor jullie bestelling & feedback! We nemen dit mee in onze verbetering. Ook sturen we je nog even apart een mailtje. Groetjes, Team Saigon Caphé

K. Banjamins
19 Januar 2022
Antwort von Saigon Caphé

Thank you so much! Team Saigon Caphé Amstelveen

Stefan Voogel
9 Januar 2022

Ordered the beef ball noodle soup yesterday. Generous portion, tasty broth,plenty noodles and beef balls. Beef balls were a little bit chewy though. Ordered with extra tofu and bak choy but the bak choy was not there. Hopefully no mistakes next time

Antwort von Saigon Caphé

Hi Stefan, Bedankt voor je bestelling & klandizie. Excuses voor het ontbreken van de paksoi. We Sture je hier nog een apart berichtje voor. Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Sousanna
8 Januar 2022
Antwort von Saigon Caphé

Dank je wel! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Simone Soesan
3 Januar 2022

We vonden het heel weinig voor wat we moesten betalen, daarom twijfel of we nogmaals zullen bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saigon Caphé

Beste Simone, Bedankt voor jullie bestelling en feedback :)! We hopen dat alles alsnog heeft gesmaakt en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Jose
12 Dezember 2021

Supersnelle levering en heerlijk gegeten👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling & mooie woorden! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Menno
5 Dezember 2021
Antwort von Saigon Caphé

Thank you so much! Team Saigon Caphé Amstelveen

Stephanie
29 November 2021

Top eten en super snelle bezorging!

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling & mooie woorden! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Nadia
25 November 2021

Food and service at the restaurant are normally excellent , however today my order arrived 30 minutes after the expected delivery time (cold soup & starter). My previous order also arrived cold.

Antwort von Saigon Caphé

Hi Nadia, Thank you for your order & feedback. We will send you a separate message. Team Saigon Caphé Amstelveen

Mo
13 November 2021

Bij saighon cafe in amstelveen vindt je altijd lekker eten en goede service. Helaas was het dit keer bij afhalen de hoeveelheid voor het bedrag weinig. Een klein bakje fried Rice wat opzicht niet erg is maar het was voor 2/3 gevuld. Ook de eend was lekker maar wel klein file stuk. Dit ben ik niet van hen gewend. Normaliter had ik 5 sterren kunnen geven.

Antwort von Saigon Caphé

Hi Mo, Bedankt voor je bestelling & feedback. We vinden het vervelend om te lezen dat het dit keer niet naar verwachting was en we zullen dit meenemen in onze verbetering. Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Kakit
27 Oktober 2021

Ik had voor een bezorging van 2pm geplaatst, echter het eten was er al om 1:15pm. Veel te vroeg (en dit was niet de eerste keer dat het gebeurd is) 1 van de gerechten was er mogelijkheid om meer varkensvlees bij te bestellen. Echter de extra varkensvlees was Cha shui, totaal ander soort varkensvlees dan het oorspronkelijke gerecht.

Antwort von Saigon Caphé

Beste, Bedankt voor je bestelling & feedback. We nemen dit met ons team op en zullen hierover telefonisch contact opnemen. Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Elsa
22 September 2021
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt :)! Groetjes, Team Saigon Caphé

Sanny
16 September 2021

Online besteld bij hun eigen website en zou om 19:40 bezorgd worden. Om 20:00 nog niets ontvangen en dus maar gebeld; ze hadden even geen bezorger...? maar het komt eraan! 20:15 werd het eten bezorgd. Helaas was alles lauw en moest het weer in de magnetron. Bovendien waren de porties kleiner dan normaal en was de Roasted Porkbelly niet op het gebruikelijke bedje van paksoi bereid. Jammer Saigon Caphé, ik hoop dat het de volgende keer beter gaat.

Antwort von Saigon Caphé

Beste Sanny, Bedankt voor je bestelling. Onze excuses dat het dit keer niet was zoals verwacht. We sturen je apart nog even een berichtje. Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Wen
10 September 2021

Ik ben fan van de Pho, heerlijk qua smaak en de kwaliteit is stabiel. Ook fan van meer gerechten maar de Pho isijn persoonlijke favoriet.

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling & mooie woorden! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Sharina
10 September 2021

Ordered from the website but it never came. Waited for 2 hrs telling me the waiter was on the way. No one reached out how to refund it.

Antwort von Saigon Caphé

Dear Sharina, Thank you for your order. We are very sorry for what happened with your order. Unfortunately because of a website error it did not came through the right way. We will send you a separate message. Team Saigon Caphé Amstelveen

Linda
22 August 2021

Lovely food and delivered spot on time

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saigon Caphé

Thank you so much! Team Saigon Caphé Amstelveen

Elsa
16 August 2021
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Stefan Voogel
14 August 2021

Delicious food as akways! Had the salad roll platter today with chiicken, prawn, beef and tofu. Very fresh and tasty.

Antwort von Saigon Caphé

Thank you :)! Team Saigon Caphé Amstelveen

Priscilla
2 August 2021

Ik had een bestelling geplaatst met een tijdstip voor bezorging en de bestelling kwam netjes op tijd. Aanrader: de homemade lemon ice tea!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saigon Caphé

Wat fijn dat alles is bevallen, dank je wel :)! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

Poké Man
25 Juli 2021

Lekker zoals altijd :)

Antwort von Saigon Caphé

Super, dank je wel :) Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Stefan Voogel
24 Juli 2021

Zoet Zure Kabeljauw was weer erg lekker!! Goed gevulde portie en verse ingredienten. Helaas was de levering 30 minuten te laat en.ik moest opbellen om.mijn bestelling op te volgen

Antwort von Saigon Caphé

Hi Stefan, Bedankt voor je vaste klandizie & feedback! We hebben je een apart berichtje gestuurd. Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Stefan Voogel
5 Juli 2021

Normaal bestel ik de zoet zure kabeljauw maar deze keer heb ik de curry prswns besteld. Vond de curry wat te dun en niet veel smaak hebben. De gebruikte garnalen waren wel erg vers en goed bereid.

Antwort von Saigon Caphé

Hi Stefan, bedankt voor de bestelling én concrete feedback, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Stefan Voogel
29 Juni 2021

Heerlijke zoet zure kabeljauw met rijst! Mooi grote portie, op goede temperatuur afgeleverd. Er was een kleine vertraging bij de levering maar ik werd zeer attent eerder opgebeld om dat aan te geven. Top!

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling & mooie woorden! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Big
25 Juni 2021

Delicious food, delivered really quickly. Only criticism, far too much plastic. 1 or 2 pots of dipping sauces per order should be enough. We received 9, for 3 people..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saigon Caphé

Thank you for your order & feedback :)! Team Saigon Caphé Amstelveen

Percy Bacas
12 Juni 2021

Als vanouds heerlijk,. Alleen eerst foutieve bestelling afgerekend met pin. Deze wordt retourgeboekt. Nu maar afwachten ..

Antwort von Saigon Caphé

Hi Percy, bedankt voor je bestelling & review :). We zijn blij dat alles heeft gesmaakt. De terugboeking wordt door onze administratie in orde gemaakt. Mochten er vragen zijn hierover dan kun je altijd even bellen naar 020- 895 0368 en vragen naar James. Hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Stefan Voogel
8 Juni 2021

Het eten dat ik had besteld was erg lekker zoals gewoonljjk. Maar deze keer werd het eten 15 min te laat geleverd

Antwort von Saigon Caphé

Hi Stefan, bedankt voor je bestelling & feedback :)! We hebben je een berichtje gestuurd. Groetjes, team Saigon Caphé Amstelveen

Stefan Voogel
20 Mai 2021

Heerlijk als altijd!!

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling(en) en hopelijk tot gauw ín het restaurant :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

S.
15 Mai 2021

Helaas ontbrak er 1 gerecht. Dit is alsnog netjes thuis bezorgd, helaas zonder de bijbehorende fried rice. De kwaliteit van het eten was heel goed, heerlijk gegeten.

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling, de feedback én het begrip :). We sturen u apart een berichtje m.b.t. de fried rice. Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Priscilla
13 Mai 2021

De soep van de pho kwam warm aan en de banh mi was heel lekker. Volgende keer de pandan cake proberen.

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor je bestelling & review. De pandan is zeker een aanrader ;-) Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Thielsch J.
11 Mai 2021

Bestellen online ging gemakkelijk. keurig op tijd bezorgd Zonder uitzondering was alles erg lekker.

Antwort von Saigon Caphé

Fijn om te lezen, bedankt voor de bestelling :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Anoniem
10 Mai 2021

Het eten was heerlijk. Maar de service en bezorging maken het wel dat deze beoordeling laag wordt. Mijn bestelling kwam een uur later. Ook had ik gebeld om over de status van de bestelling na te vragen maar werd er eerst gezegd dat ik niet eens een bestelling heb geplaatst. Ondertussen was het bedrag al van mijn bankrekening afgeschreven en had ik heel duidelijk een bestelnummer ontvangen in de mail. Pas later gaf de persoon aan de telefoon aan dat hij het had gevonden. Gewoon niet goed gekeken en ook geen excuses ontvangen achteraf.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saigon Caphé

Beste, Wat jammer dat de service niet naar verwachting was. Helaas hebben we niet uw contactgegevens maar mocht u contact met ons willen opnemen dan kan dat via amstelveen@saigoncaphe.nl. We horen het graag. Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Patrick
9 Mai 2021

Delicious PhĂŽ noodle soup.

Antwort von Saigon Caphé

Thank you :)! Team Saigon Caphé Amstelveen

René
8 Mai 2021

Topkwaliteit en keurig op tijd! We hebben heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar

Antwort von Saigon Caphé

Super om te lezen, bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Leung
8 Mai 2021

Heerlijk gegeten, doet echt niet onder als wat we gewend zijn daar! Keurig lekvrij verpakt. De pho zullen we de volgende keer toch nog ff opwarmen, lekkerder als t echt goed warm is. Alleen de roergebakken rice noodles xao dac met beef had wat meer gemogen qua prei, taugé en ei, nu heel simpel, qua smaak viel het wel goed, verbeterpunt voor een smaakvoller en mooier uitziend gerecht net als jullie Phó meals. Verder top gelunchd!

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor jullie komst & fijne feedback. Hopelijk tot gauw weer, Team Saigon Caphé Amstelveen

JJ
2 Mai 2021

Heerlijk eten, goede hoeveelheid eten, goede prijs/kwaliteit verhouding,snelle service en vriendelijk personeel. Ga hier zeker nog een keer bestellen!

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor je bestelling & fijne review :), hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Priscilla
27 April 2021

Super bouillon en lekkere home made ice tea! Snelle bezorging ook, helemaal top :)

Antwort von Saigon Caphé

Ah super, dank je wel!! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

r. macdonald
27 April 2021

alles in orde, lekker en op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saigon Caphé

Fijn om te lezen :), hopelijk to snel weer! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Lisa
27 April 2021

De bezorger was 45 min te laat en het eten was niet warm meer. Jammer want de smaak was erg goed.

Antwort von Saigon Caphé

Hi Lisa, bedankt voor je bestelling & feedback. Wat jammer dat het eten niet warm genoeg is aangekomen. We sturen je hier een mailtje voor. Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Xander
22 April 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd op de afgesproken tijd!

Antwort von Saigon Caphé

Super om te lezen, dank je wel! Team Saigon Caphé Amstelveen

Stefan Voogel
12 April 2021
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling & review, hopelijk tot snel weer :)! Team Saigon Caphé Amstelveen

K. Benjamins
12 April 2021
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

oyku
12 April 2021
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Stefan Voogel
8 April 2021

Erg tevteden xosls gewoonlijk!

Antwort von Saigon Caphé

Super fijn, bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Dani
7 April 2021
Antwort von Saigon Caphé

Dank je wel! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Chi
2 April 2021
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Valérie
30 MĂ€rz 2021

Lunchpakket besteld, zoals altijd, was dat heerlijk en super aardige personeel.

Antwort von Saigon Caphé

Wat een mooi compliment, dank je wel! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

DS
30 MĂ€rz 2021

ruim op tijd besteld maar toch 20 min later dan hun eigen verwachte bezorg tijd.

Antwort von Saigon Caphé

Hoi, Bedankt voor de bestelling en feedback. We staan altijd open voor verbetering. Op zaterdag kan het soms wat drukker zijn dan normaal (gelukkig :) en we willen de gerechten vers bereiden voordat het de deur uitgaat maar we zullen er zeker op letten! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Wen
27 MĂ€rz 2021

Zoals altijd, heerlijk!

Antwort von Saigon Caphé

Fijn om te lezen :), bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Scheepstra
27 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten, precies op tijd bezorgd. Altijd top!

Antwort von Saigon Caphé

Dank je wel! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Stefan Voogel
20 MĂ€rz 2021
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt weer :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Paul
18 MĂ€rz 2021

Lekker. Jammer dat het warme eten bij bezorging niet meer warm was.

Antwort von Saigon Caphé

Hi Paul, bedankt voor de bestelling & klandizie. We nemen je feedback mee in onze verbetering :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Erik
17 MĂ€rz 2021

Echt lekker maar eigenlijk te duur

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Sara
13 MĂ€rz 2021

Heel lekker zoals altijd !

Antwort von Saigon Caphé

Heel erg bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Stefan Voogel
12 MĂ€rz 2021

Goede kwaliteit verse ngredienten. Portie groot genoeg. Lekkere smaak Jammer dat ze hebben vergeten om de garnalen erin te doen maar was wel.in het menu gemeld.

Antwort von Saigon Caphé

Hi Stefan, bedankt voor je bestelling & informatie. Excuses dat de garnalen er niet bij zaten. Wij sturen je even een mail hierover. Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Bruce Rascher
6 MĂ€rz 2021

Really tasty pho and fresh spring rolls. We will order again since we’ve now found a great place for delivery. Thank you.

Antwort von Saigon Caphé

Thank you for your order & wonderful review:)! Team Saigon Caphé Amstelveen

Jan-Jaap Mellegers
28 Februar 2021

Prima eten, keurig op tijd afgeleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Ayla Acevedo Bos
27 Februar 2021
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Frank
24 Februar 2021

Heerlijk. Smaakt als altijd erg goed. En lekker snel klaar.

Antwort von Saigon Caphé

Super om te lezen, bedankt :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Lucia Baarn
24 Februar 2021
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt :)! Team Saigon Caphé Amstelveen

Y.Rodsoong
23 Februar 2021

Ik was er vroeger ook vaak eten en de quality blijft altijd heel goed. Smaakt echt goed maar die Bhan Mhie moet echt beter worden. Mis dat wel erg.

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor je bestelling & fijne feedback. We nemen het mee in onze verbetering! Groetjes en hopelijk tot snel weer, Team Saigon Caphé Amstelveen

Anna
23 Februar 2021

Net zo lekker als in het restaurant zelf!

Antwort von Saigon Caphé

Fijn dat alles heeft gesmaakt :) ! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Elsa
12 Februar 2021

Mijn favoriete starter: gefrituurde softshell Crab van Saigon Caphe! Werd precies op tijd bezorgd. De bubble teas waren ook heerlijk.

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling & fijne review! Fijn om te lezen dat de Bubbletea's ook zijn bevallen :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

QT
3 Februar 2021

Snelle levering. Erg lekker

Antwort von Saigon Caphé

Super! Dank je wel, groetjes Team Saigon Caphé Amstelveen

Yvette
3 Februar 2021

Eten was lekker

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Lens
30 Januar 2021

Echt super lekker eten wist niet dat in Amstelveen zo'n hoogwaardig oosters restaurant zat. De lambchops zijn echt super lekker de lekkerste die ik ooit heb gegeten en dat heb ik veel gedaan. Als je dit vergelijkt met Amsterdamse conculega's is de prijs kwaliteit verhouding top, in Amsterdam kost alles bijna het dubbele ! Echt een aanrader ?

Antwort von Saigon Caphé

Wat een geweldige feedback, bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé

Sara
27 Januar 2021

Heel lekker !!!!!

Antwort von Saigon Caphé

Dank je wel! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Linda
27 Januar 2021

Heerlijk en stipt op tijd geleverd

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling & fijne review! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Danielle Venneman
24 Januar 2021

Prima gegeten, de bestelling was er na een half uurtje al!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saigon Caphé

Fijn om te lezen :) en bedankt voor de bestelling! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

L.
22 Januar 2021
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt en hopelijk tot gauw! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Linda
17 Januar 2021

De box zag er goed uit en het was heerlijk. Bezorging was precies op tijd; chapeau!

Antwort von Saigon Caphé

Super om te lezen, bedankt voor de bestelling en mooie review! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

Don Marco
13 Januar 2021

stipt op tijd geleverd!. De maaltijden voldeden qua kwaliteit en kwantiteit aan onze voorstelling welke gebaseerd was op de informatie op Saigon Caphe's website. CĂĄm on ban!

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt, we zijn erg blij met deze feedback en dat het allemaal heeft gesmaakt! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

Wendy
12 Januar 2021

Het eten was heerlijk maar de satesaus ontbrak bij de kroepoek en we hadden de kroepoek huis ivm met de combinatie met satesaus besteld.

Antwort von Saigon Caphé

Hi Wendy, Bedankt voor de bestelling en berichtje. Excuses dat de saté saus ontbrak, we sturen je hier een mailtje over. Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

Laura
12 Januar 2021
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

Stefan Voogel
11 Januar 2021

Goede qualiteit maaltijd, smakelijk bereid. Portie groote goed voor 2 personen. Redelijk geprijsd. Optijd geleverd op de juiste temperatuur.

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor je bestelling & fijne review! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

campbell
11 Januar 2021

de springrolls waren heel erg vet, alsof ze waren gefriteerd in vet dat niet warm genoeg was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor de bestelling en feedback, we gaan hier naar kijken! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

anoniem
9 Januar 2021

Fried rice noodle with prawn is te droog voor mij, het kan wat nattig zijn. Ander keer zal ik bij de toelichting doorgeven .

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor je bestelling en feedback, we zullen er zeker rekening mee houden volgende keer wanneer je het aangeeft :)! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

Marjolein
9 Januar 2021

Eten was lekker, maar de sausjes zaten er jammer genoeg niet bij, watrdoor het minder lekker was

Antwort von Saigon Caphé

Hi Marjolein, Bedankt voor de bestelling en feedback. Excuses voor het vergeten van de sausjes. We sturen je een mailtje hierover. Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

Chi
7 Januar 2021
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

Verwey
4 Januar 2021

Super lekker gauw weer een keer

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor je bestelling en review :)! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

Ellen de Haas
30 Dezember 2020

Lekker rollen, niet de beste die ik heb gehad. De beef was nu wél lekker zacht, erg fijn. In het restaurant een paar maanden terug was de gecarameliseerde eend heerlijk!! Alleen was de beef in de rolletjes toen hard en droog. Wel erg jammer dat de beloofde salade met garnalen en papaya ontbrak :-O er lag alleen als met kool en wortel in de schaal. Erachteraan gebeld, volgende keer een gratis salade (gratis? Ik heb er vandaag al voor betaald)

Antwort von Saigon Caphé

Hi Ellen, Bedankt voor de bestelling en feedback! We nemen dit altijd mee in onze verbetering. Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

Linda
22 Dezember 2020
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor je bestelling & review! Saigon Caphé Amstelveen

Amandha
22 Dezember 2020

Zoals altijd de gerechten waren op tijd en heerlijk warm geleverd. Yammie, we konden gelijk aanvallen

Antwort von Saigon Caphé

Wat fijn om te lezen, daar zijn we heel blij mee, bedankt! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

Wendy
21 Dezember 2020

Heerlijke, uitgesproken smaken. Mooie gerechten, ruim voldoende qua portie. Iedere keer weer een feest!

Antwort von Saigon Caphé

Super fijn om te lezen, bedank voor de bestelling en mooie review! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

Dayu
21 Dezember 2020

We hadden de Saigon schalen besteld met salade rollen en grill combinatie. Beide heerlijk en bezorging was snel!

Antwort von Saigon Caphé

Fijn dat alles heeft gesmaakt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Angel
20 Dezember 2020

Top!!

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor je bestelling & review! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Wijono
18 Dezember 2020

Bij de vermicelli bowl special zit veel minder vlees dan wij zijn gewend dan als we het ter plekke bestellen, dus de portie lijkt kleiner terwijl je juist meer betaalt als je online bestelt. Bij de pho is dit niet het geval.De soup is ook goede hoeveelheid. Smaken wel goed voor beide gerechten.

Antwort von Saigon Caphé

Beste Wijono, Bedankt voor je bestelling & feedback! We zullen hier beter op letten. Groetjes, Team Saigon Caphé

T. Philip
17 Dezember 2020

Fast service. Delicious food. Only if the prices were a little less, I know it's too much to ask. This would make me order more often.

Antwort von Saigon Caphé

Thank you for your order & feedback :)! Team Saigon Caphé Amstelveen

Raymond Kisoentewari
13 Dezember 2020
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor je bestelling & review! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Vania
6 Dezember 2020

Lekker eten!

Antwort von Saigon Caphé

Hi Vania, Bedankt voor je bestelling & 5 sterren! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Kim
3 Dezember 2020

Zeer snelle levering. Het was erg lekker.

Antwort von Saigon Caphé

Hi Kim, Bedankt voor je bestelling & fijne review! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Gustavi
2 Dezember 2020
P van den Berg
28 November 2020

Kwam veel te laat, beetje flauw eten

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor uw bestelling en feedback! We zullen dit zeker meenemen in onze verbetering. Groetjes, Team Saigon Caphé

Patrick
25 November 2020
Antwort von Saigon Caphé

Hi Patrick, Bedankt voor je bestelling & 5 sterren! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Patty Wakker
23 November 2020

De loempiaatjes waren erg taai en qua smaak niet bijzonder.

Antwort von Saigon Caphé

Hi Patty, Bedankt voor je bestelling & feedback. Groetjes, Team Saigon Caphé

Martijn
11 November 2020

Heerlijke gerechten (fantastische Phở !) en een snelle bezorging. Zoals altijd weer heerlijk gegeten bij Saigon CĂ phĂȘ!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor je bestelling én geweldige review, fijn dat alles heeft gesmaakt :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Marcel
10 November 2020

Great! Thanks

Antwort von Saigon Caphé

Thank you for your order and review, we are happy you've enjoyed it! Team Saigon Caphé

Linda
10 November 2020

Bestelling stond keurig op afgesproken tijd klaar.

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor je bestelling en review, hopelijk to snel weer! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Lisa
8 November 2020

Website really easy to make the order, waiting time as shown as on the confirmation, food is as good as in the restaurant! Definitely order again!

Antwort von Saigon Caphé

Dear Lisa, Thank you so much for your order and nice review! Team Saigon Caphé

JoJoS
8 November 2020
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé

Anoniem
7 November 2020

Heerlijk eten zoals altijd, ruime porties en op tijd geleverd!

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor jullie bestelling en fijne review :)!! Team Saigon Caphé

Stephanie
31 Oktober 2020
Antwort von Saigon Caphé

Thank you! Team Saigon Caphé

Van
26 Oktober 2020

Eten is erg lekker en service is top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor jullie bestelling & review

Marthy
22 Oktober 2020
Antwort von Saigon Caphé

Thank you! Team Saigon Caphé

Shulamith
21 Oktober 2020

Het was weer heerlijk!!!! En bedankt voor de extra dressing đŸ€Ł

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt en graag gedaan :):) Tot snel! Groetjes, Team Saigon Caphé

Tim lechner
15 Oktober 2020

Geweldig gegeten ondanks afhalen ivm Corona

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor jullie bestelling en fijn dat alles heeft gesmaakt :)! Groetjes, Team Saigon Caphé

Mj
14 Oktober 2020

Super zoals altyd

Antwort von Saigon Caphé

Dank je wel :)! Team Saigon Caphé

Lesnussa
1 Oktober 2020

Lamskoteletten waren heerlijk.. De Che Suong Sa Hat Luu 7 color Coconut Drink Dessert was teleurstellend.. halfvolle beker waar meer jelly in zat dan drank

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor jullie bestelling & feedback, we zullen dit meenemen in onze verbetering. We bieden je hierbij graag een nieuwe 7color dessert aan bij de volgende bestelling, dit kun je dan aangeven in het opmerkingenveld en tevens verwijzen naar deze reactie

Zeger
28 September 2020

Super snelle & vriendelijke bezorging. Het eten was zoals altijd erg lekker!

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor jullie bestelling en review :)! Groetjes, Team Saigon Caphé

Hedwig
24 September 2020

Heerlijk eten en op de aangegeven tijd gebracht

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor jullie bestelling en fijn dat alles naar wens was :)! Groetjes, Team Saigon Caphé

Lesnussa
21 September 2020
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt! Team Saigon Caphé

Roos.
14 September 2020

Eten was heerlijk. Wat ik wel jammer vind en niet meer van deze tijd....zijn de enorme hoeveelheden plastic verpakking. Bij Poké Perfect kun je kiezen voor een duurzame verpakking die herbruikbaar is. Dat vind ik een goed iniatief. Zou fijn zijn als Saigon ook nadenkt over hoe zij hun plastic-footprint kunnen verlagen.

Antwort von Saigon Caphé

Hi Roos, bedankt voor je bestelling en advies! Wij zijn aan het nadenken om op dit punt te verbeteren en zullen dit zeker erin meenemen :) Groetjes, Team Saigon Caphé

Roy
13 August 2020

Heerlijk gegeten.

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor je bestelling & review :)! Groetjes, Team Saigon Caphé

Bisschop
9 August 2020
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt! Team Saigon Caphé

Stephanie
3 August 2020

Snelle levering en heerlijk eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saigon Caphé

Dank jullie wel :)!! Groetjes, Team Saigon Caphé

Wendy
30 Juli 2020

verse en kwalitatief goede produkten. Heerlijke smaken. Altijd een feestje, eten bij Saigon Caphe

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor jullie bestelling en geweldige review :)! Groetjes, Team Saigon Caphé

Nikki
27 Juli 2020
Antwort von Saigon Caphé

Bedankt :)! Team Saigon Caphé

Ay May
22 Juli 2020

Heerlijk gegeten. Elke keer is het weer een feest!

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor jullie geweldige review en bestelling, hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Saigon Caphé

Roger
30 Juni 2020

Voor de Corona tijd was het altijd een feest om in het restaurant zelf te eten op het stadhart. Gelukkig heeft Saigon Caphé Amstelveen sinds een aantal weken ook de mogelijkheid om eten te bestellen voor de bezorging. Ik kan niet anders zeggen dat het eten altijd van zeer hoge kwaliteit is. Je proeft de versheid van de ingrediënten in de gebalanceerde smaak van de gerechten. De bereiding van vis, vlees of vega gerechten stelt gewoon nooit teleur. M.b.t. de bezorging. Alle 3 de keren afgelopen periode kwam het eten binnen de afgesproken bezorgtijd aan. Het was ook steeds goed warm. Eigenlijk net of het zo uitgeserveerd uit de keuken kwam. Kortom, een aanrader als je zin hebt in een heerlijke Aziatische maaltijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor jullie bestelling en geweldige review ! Groetjes, Team Saigon Caphé

Oanh
7 Juni 2020

Altijd goede service hier! Doen niet moeilijk om iets extra’s en als er kinderen bij zijn, zijn ze heel behulpzaam. Overigens is het eten ook lekker! Zowel afhalen als daar eten! đŸ‘đŸœđŸ‘đŸœ

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt voor jullie bestelling en fijne review, we hopen jullie snel weer te zien! Groetjes, Team Saigon Caphé

Nio
4 Juni 2020

Helaas veel te lang gewacht op de levering van de bestelling. Niet doorgekomen en geen beschikbare koerier. Wel gecompenseerd met extra gerecht en drank.

Antwort von Saigon Caphé

Beste Nio, Bedankt voor je bestelling en feedback! We proberen altijd te verbeteren en zijn nu qua bezorging alweer een stukje meer ervaren :)Groetjes, Team Saigon Caphé

Kai
30 Mai 2020

it's very quick, and the food is still warm when it arrived. We ordered two bowls of noodles, but the side vegetables are too little, especially the chilli, hope it can be the same amount as we eat in your restaurant next time

Antwort von Saigon Caphé

Dear Kai, Thank you for your order and advice. We will definitely take it into our improvement. Just to be sure for the next order, you could also write a remark with special requests in the remark field :) Best regards, Team Saigon Caphé

Lee
26 Mai 2020

Delicious food as it always is and delivered perfectly on time. The only criticism is the huge amount of plastic that everything came in.I think more take away places need to change this habit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Saigon Caphé

Dear Lee, We have missed your review, a bit late but thank you for your order & feedback :). We will definitely take your feedback into our improvement. Team Saigon Caphé Amstelveen

Anjali
25 Mai 2020

Heerlijk eten. Vriendelijk personeel

Antwort von Saigon Caphé

Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé