Beoordelingen van Saigon Caphé Amstelveen

Recente recensies van Saigon Caphé Amstelveen

5 sterren na 84 reviews

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevteden xosls gewoonlijk!

Reactie van Saigon Caphé:Super fijn, bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Dank je wel! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lunchpakket besteld, zoals altijd, was dat heerlijk en super aardige personeel.

Reactie van Saigon Caphé:Wat een mooi compliment, dank je wel! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ruim op tijd besteld maar toch 20 min later dan hun eigen verwachte bezorg tijd.

Reactie van Saigon Caphé:Hoi, Bedankt voor de bestelling en feedback. We staan altijd open voor verbetering. Op zaterdag kan het soms wat drukker zijn dan normaal (gelukkig :) en we willen de gerechten vers bereiden voordat het de deur uitgaat maar we zullen er zeker op letten! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk!

Reactie van Saigon Caphé:Fijn om te lezen :), bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, precies op tijd bezorgd. Altijd top!

Reactie van Saigon Caphé:Dank je wel! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt weer :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Jammer dat het warme eten bij bezorging niet meer warm was.

Reactie van Saigon Caphé:Hi Paul, bedankt voor de bestelling & klandizie. We nemen je feedback mee in onze verbetering :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker maar eigenlijk te duur

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker zoals altijd !

Reactie van Saigon Caphé:Heel erg bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit verse ngredienten. Portie groot genoeg. Lekkere smaak Jammer dat ze hebben vergeten om de garnalen erin te doen maar was wel.in het menu gemeld.

Reactie van Saigon Caphé:Hi Stefan, bedankt voor je bestelling & informatie. Excuses dat de garnalen er niet bij zaten. Wij sturen je even een mail hierover. Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really tasty pho and fresh spring rolls. We will order again since we’ve now found a great place for delivery. Thank you.

Reactie van Saigon Caphé:Thank you for your order & wonderful review:)! Team Saigon Caphé Amstelveen

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, keurig op tijd afgeleverd

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Smaakt als altijd erg goed. En lekker snel klaar.

Reactie van Saigon Caphé:Super om te lezen, bedankt :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt :)! Team Saigon Caphé Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was er vroeger ook vaak eten en de quality blijft altijd heel goed. Smaakt echt goed maar die Bhan Mhie moet echt beter worden. Mis dat wel erg.

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor je bestelling & fijne feedback. We nemen het mee in onze verbetering! Groetjes en hopelijk tot snel weer, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant zelf!

Reactie van Saigon Caphé:Fijn dat alles heeft gesmaakt :) ! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete starter: gefrituurde softshell Crab van Saigon Caphe! Werd precies op tijd bezorgd. De bubble teas waren ook heerlijk.

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor de bestelling & fijne review! Fijn om te lezen dat de Bubbletea's ook zijn bevallen :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Erg lekker

Reactie van Saigon Caphé:Super! Dank je wel, groetjes Team Saigon Caphé Amstelveen

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker eten wist niet dat in Amstelveen zo'n hoogwaardig oosters restaurant zat. De lambchops zijn echt super lekker de lekkerste die ik ooit heb gegeten en dat heb ik veel gedaan. Als je dit vergelijkt met Amsterdamse conculega's is de prijs kwaliteit verhouding top, in Amsterdam kost alles bijna het dubbele ! Echt een aanrader ?

Reactie van Saigon Caphé:Wat een geweldige feedback, bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker !!!!!

Reactie van Saigon Caphé:Dank je wel! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en stipt op tijd geleverd

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor de bestelling & fijne review! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, de bestelling was er na een half uurtje al!

Reactie van Saigon Caphé:Fijn om te lezen :) en bedankt voor de bestelling! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt en hopelijk tot gauw! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De box zag er goed uit en het was heerlijk. Bezorging was precies op tijd; chapeau!

Reactie van Saigon Caphé:Super om te lezen, bedankt voor de bestelling en mooie review! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

stipt op tijd geleverd!. De maaltijden voldeden qua kwaliteit en kwantiteit aan onze voorstelling welke gebaseerd was op de informatie op Saigon Caphe's website. Cám on ban!

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt, we zijn erg blij met deze feedback en dat het allemaal heeft gesmaakt! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar de satesaus ontbrak bij de kroepoek en we hadden de kroepoek huis ivm met de combinatie met satesaus besteld.

Reactie van Saigon Caphé:Hi Wendy, Bedankt voor de bestelling en berichtje. Excuses dat de saté saus ontbrak, we sturen je hier een mailtje over. Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede qualiteit maaltijd, smakelijk bereid. Portie groote goed voor 2 personen. Redelijk geprijsd. Optijd geleverd op de juiste temperatuur.

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor je bestelling & fijne review! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de springrolls waren heel erg vet, alsof ze waren gefriteerd in vet dat niet warm genoeg was.

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor de bestelling en feedback, we gaan hier naar kijken! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fried rice noodle with prawn is te droog voor mij, het kan wat nattig zijn. Ander keer zal ik bij de toelichting doorgeven .

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor je bestelling en feedback, we zullen er zeker rekening mee houden volgende keer wanneer je het aangeeft :)! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar de sausjes zaten er jammer genoeg niet bij, watrdoor het minder lekker was

Reactie van Saigon Caphé:Hi Marjolein, Bedankt voor de bestelling en feedback. Excuses voor het vergeten van de sausjes. We sturen je een mailtje hierover. Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gauw weer een keer

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor je bestelling en review :)! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker rollen, niet de beste die ik heb gehad. De beef was nu wél lekker zacht, erg fijn. In het restaurant een paar maanden terug was de gecarameliseerde eend heerlijk!! Alleen was de beef in de rolletjes toen hard en droog. Wel erg jammer dat de beloofde salade met garnalen en papaya ontbrak :-O er lag alleen als met kool en wortel in de schaal. Erachteraan gebeld, volgende keer een gratis salade (gratis? Ik heb er vandaag al voor betaald)

Reactie van Saigon Caphé:Hi Ellen, Bedankt voor de bestelling en feedback! We nemen dit altijd mee in onze verbetering. Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor je bestelling & review! Saigon Caphé Amstelveen

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd de gerechten waren op tijd en heerlijk warm geleverd. Yammie, we konden gelijk aanvallen

Reactie van Saigon Caphé:Wat fijn om te lezen, daar zijn we heel blij mee, bedankt! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, uitgesproken smaken. Mooie gerechten, ruim voldoende qua portie. Iedere keer weer een feest!

Reactie van Saigon Caphé:Super fijn om te lezen, bedank voor de bestelling en mooie review! Groetjes, Saigon Caphé Amstelveen

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden de Saigon schalen besteld met salade rollen en grill combinatie. Beide heerlijk en bezorging was snel!

Reactie van Saigon Caphé:Fijn dat alles heeft gesmaakt! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!!

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor je bestelling & review! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij de vermicelli bowl special zit veel minder vlees dan wij zijn gewend dan als we het ter plekke bestellen, dus de portie lijkt kleiner terwijl je juist meer betaalt als je online bestelt. Bij de pho is dit niet het geval.De soup is ook goede hoeveelheid. Smaken wel goed voor beide gerechten.

Reactie van Saigon Caphé:Beste Wijono, Bedankt voor je bestelling & feedback! We zullen hier beter op letten. Groetjes, Team Saigon Caphé

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast service. Delicious food. Only if the prices were a little less, I know it's too much to ask. This would make me order more often.

Reactie van Saigon Caphé:Thank you for your order & feedback :)! Team Saigon Caphé Amstelveen

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor je bestelling & review! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten!

Reactie van Saigon Caphé:Hi Vania, Bedankt voor je bestelling & 5 sterren! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering. Het was erg lekker.

Reactie van Saigon Caphé:Hi Kim, Bedankt voor je bestelling & fijne review! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam veel te laat, beetje flauw eten

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor uw bestelling en feedback! We zullen dit zeker meenemen in onze verbetering. Groetjes, Team Saigon Caphé

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Hi Patrick, Bedankt voor je bestelling & 5 sterren! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De loempiaatjes waren erg taai en qua smaak niet bijzonder.

Reactie van Saigon Caphé:Hi Patty, Bedankt voor je bestelling & feedback. Groetjes, Team Saigon Caphé

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten (fantastische Phở !) en een snelle bezorging. Zoals altijd weer heerlijk gegeten bij Saigon Càphê!

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor je bestelling én geweldige review, fijn dat alles heeft gesmaakt :)! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Great! Thanks

Reactie van Saigon Caphé:Thank you for your order and review, we are happy you've enjoyed it! Team Saigon Caphé

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig op afgesproken tijd klaar.

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor je bestelling en review, hopelijk to snel weer! Groetjes, Team Saigon Caphé Amstelveen

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Website really easy to make the order, waiting time as shown as on the confirmation, food is as good as in the restaurant! Definitely order again!

Reactie van Saigon Caphé:Dear Lisa, Thank you so much for your order and nice review! Team Saigon Caphé

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd, ruime porties en op tijd geleverd!

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor jullie bestelling en fijne review :)!! Team Saigon Caphé

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Thank you! Team Saigon Caphé

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is erg lekker en service is top.

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor jullie bestelling & review

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Thank you! Team Saigon Caphé

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!! En bedankt voor de extra dressing 🤣

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt en graag gedaan :):) Tot snel! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig gegeten ondanks afhalen ivm Corona

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor jullie bestelling en fijn dat alles heeft gesmaakt :)! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altyd

Reactie van Saigon Caphé:Dank je wel :)! Team Saigon Caphé

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lamskoteletten waren heerlijk.. De Che Suong Sa Hat Luu 7 color Coconut Drink Dessert was teleurstellend.. halfvolle beker waar meer jelly in zat dan drank

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor jullie bestelling & feedback, we zullen dit meenemen in onze verbetering. We bieden je hierbij graag een nieuwe 7color dessert aan bij de volgende bestelling, dit kun je dan aangeven in het opmerkingenveld en tevens verwijzen naar deze reactie

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle & vriendelijke bezorging. Het eten was zoals altijd erg lekker!

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor jullie bestelling en review :)! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op de aangegeven tijd gebracht

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor jullie bestelling en fijn dat alles naar wens was :)! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt! Team Saigon Caphé

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Wat ik wel jammer vind en niet meer van deze tijd....zijn de enorme hoeveelheden plastic verpakking. Bij Poké Perfect kun je kiezen voor een duurzame verpakking die herbruikbaar is. Dat vind ik een goed iniatief. Zou fijn zijn als Saigon ook nadenkt over hoe zij hun plastic-footprint kunnen verlagen.

Reactie van Saigon Caphé:Hi Roos, bedankt voor je bestelling en advies! Wij zijn aan het nadenken om op dit punt te verbeteren en zullen dit zeker erin meenemen :) Groetjes, Team Saigon Caphé

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor je bestelling & review :)! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt! Team Saigon Caphé

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten.

Reactie van Saigon Caphé:Dank jullie wel :)!! Groetjes, Team Saigon Caphé

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verse en kwalitatief goede produkten. Heerlijke smaken. Altijd een feestje, eten bij Saigon Caphe

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor jullie bestelling en geweldige review :)! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt :)! Team Saigon Caphé

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Elke keer is het weer een feest!

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor jullie geweldige review en bestelling, hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de Corona tijd was het altijd een feest om in het restaurant zelf te eten op het stadhart. Gelukkig heeft Saigon Caphé Amstelveen sinds een aantal weken ook de mogelijkheid om eten te bestellen voor de bezorging. Ik kan niet anders zeggen dat het eten altijd van zeer hoge kwaliteit is. Je proeft de versheid van de ingrediënten in de gebalanceerde smaak van de gerechten. De bereiding van vis, vlees of vega gerechten stelt gewoon nooit teleur. M.b.t. de bezorging. Alle 3 de keren afgelopen periode kwam het eten binnen de afgesproken bezorgtijd aan. Het was ook steeds goed warm. Eigenlijk net of het zo uitgeserveerd uit de keuken kwam. Kortom, een aanrader als je zin hebt in een heerlijke Aziatische maaltijd.

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor jullie bestelling en geweldige review ! Groetjes, Team Saigon Caphé

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service hier! Doen niet moeilijk om iets extra’s en als er kinderen bij zijn, zijn ze heel behulpzaam. Overigens is het eten ook lekker! Zowel afhalen als daar eten! 👍🏽👍🏽

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt voor jullie bestelling en fijne review, we hopen jullie snel weer te zien! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas veel te lang gewacht op de levering van de bestelling. Niet doorgekomen en geen beschikbare koerier. Wel gecompenseerd met extra gerecht en drank.

Reactie van Saigon Caphé:Beste Nio, Bedankt voor je bestelling en feedback! We proberen altijd te verbeteren en zijn nu qua bezorging alweer een stukje meer ervaren :)Groetjes, Team Saigon Caphé

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

it's very quick, and the food is still warm when it arrived. We ordered two bowls of noodles, but the side vegetables are too little, especially the chilli, hope it can be the same amount as we eat in your restaurant next time

Reactie van Saigon Caphé:Dear Kai, Thank you for your order and advice. We will definitely take it into our improvement. Just to be sure for the next order, you could also write a remark with special requests in the remark field :) Best regards, Team Saigon Caphé

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious food as it always is and delivered perfectly on time. The only criticism is the huge amount of plastic that everything came in.I think more take away places need to change this habit

Reactie van Saigon Caphé:Dear Lee, We have missed your review, a bit late but thank you for your order & feedback :). We will definitely take your feedback into our improvement. Team Saigon Caphé Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Vriendelijk personeel

Reactie van Saigon Caphé:Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé