Beoordelingen van Saigon Caphé Amstelveen

Recente recensies van Saigon Caphé Amstelveen

5 sterren na 15 reviews

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op de aangegeven tijd gebracht

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Wat ik wel jammer vind en niet meer van deze tijd....zijn de enorme hoeveelheden plastic verpakking. Bij Poké Perfect kun je kiezen voor een duurzame verpakking die herbruikbaar is. Dat vind ik een goed iniatief. Zou fijn zijn als Saigon ook nadenkt over hoe zij hun plastic-footprint kunnen verlagen.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verse en kwalitatief goede produkten. Heerlijke smaken. Altijd een feestje, eten bij Saigon Caphe

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Elke keer is het weer een feest!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de Corona tijd was het altijd een feest om in het restaurant zelf te eten op het stadhart. Gelukkig heeft Saigon Caphé Amstelveen sinds een aantal weken ook de mogelijkheid om eten te bestellen voor de bezorging. Ik kan niet anders zeggen dat het eten altijd van zeer hoge kwaliteit is. Je proeft de versheid van de ingrediënten in de gebalanceerde smaak van de gerechten. De bereiding van vis, vlees of vega gerechten stelt gewoon nooit teleur. M.b.t. de bezorging. Alle 3 de keren afgelopen periode kwam het eten binnen de afgesproken bezorgtijd aan. Het was ook steeds goed warm. Eigenlijk net of het zo uitgeserveerd uit de keuken kwam. Kortom, een aanrader als je zin hebt in een heerlijke Aziatische maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service hier! Doen niet moeilijk om iets extra’s en als er kinderen bij zijn, zijn ze heel behulpzaam. Overigens is het eten ook lekker! Zowel afhalen als daar eten! 👍🏽👍🏽

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas veel te lang gewacht op de levering van de bestelling. Niet doorgekomen en geen beschikbare koerier. Wel gecompenseerd met extra gerecht en drank.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

it's very quick, and the food is still warm when it arrived. We ordered two bowls of noodles, but the side vegetables are too little, especially the chilli, hope it can be the same amount as we eat in your restaurant next time

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious food as it always is and delivered perfectly on time. The only criticism is the huge amount of plastic that everything came in.I think more take away places need to change this habit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Vriendelijk personeel